Een selectie van grafisch werk van tijdens en kort na mijn opleidingsperiode reclamevormgeving aan Sint-Lucas Brussel, 1993-1997.

Smart

Digitale collage ter introductie, lancering van de 'smart' anno 1996 - Paul D'hoore
Digitale collage ter introductie, lancering van de ‘smart’ anno 1996

Digitale collages, magazine spreads, ter lancering van het nieuwe automerk ‘smart’, 1997. Opdracht tijdens opleiding. Print A3 op kadapack.

Eurostar

Brainstorm-ontwerpen en copywriting ter promotie van reizen naar London met Eurostar - Paul D'hoore
persoonlijke brainstorm schetsen en copywriting ter introductie van Eurostar – toepassing op abribus

Brainstorm-ontwerpen en copywriting ter promotie van reizen naar London met Eurostar. Bedoeld voor 20m2 en abribus-formaat. Opdracht tijdens traineeship Ogilvy&Mather Brussel 1997. Marker op A4 papier.

Mobistar

ontwerp mobistar advertentie voor magazine dubbele pagina
ontwerp mobistar advertentie voor magazine dubbele pagina

Ontwerpen branding en publiciteit ter lancering van Mobistar (Orange). Op het moment van de opdracht tijdens mijn opleiding was enkel de merknaam ‘Mobistar’ bekend. 1996. Print A3 op kadapak.

Hergé revisited

Verschillende grafische interpretaties van portretfoto Hergé.
verschillende grafische interpretaties van portretfoto Hergé

Verschillende grafische interpretaties van portretfoto Hergé. Opdracht tijdens opleiding, persoon te kiezen. Mixed media (vet-stift, houtskool, acryl op karton), 25x30cm.

Centraal station Antwerpen

In opdracht van Sint-Lucas docent tekenatelier Georges Braem ‘schetsen en tekenen in publieke ruimtes’, trok ik samen met enkele medestudenten naar het Centraal station van Antwerpen. Aquarel op papier, 30 x 42cm, 1993.


Verder hieronder een assemblage van geselecteerd vrij werk en opdrachten tijdens mijn opleiding, periode tussen 1993 en 1997. Mixed media.

assemblage van geselecteerd vrij werk en opdrachten - mixed media
assemblage van geselecteerd vrij werk en opdrachten – mixed media

Studentenfuif-affiches, CD-inserts en covers, zelfportretschetsen in houtskool, ontwerp wrapping voor Toyota Landcruiser Paris-Dakar 2000, experimenten met acrylverf en aquarel, vrije illustraties, …

Het interessante aan dit soort grafisch werk is dat het minder of niet vluchtig is. In tegenstelling tot ontwerpen in functie van web-toepassingen, webdesign, is het niet zo trend-gebonden.

Naarmate ik werk van in deze periode terugvind, wordt deze lijst aangevuld.


Gecharmeerd door mijn grafisch werk? Stuur me een bericht en dan zien we wel wat allemaal kan.