Paul D’hoore ontwerpt visuele identiteiten, geeft structuur en vorm aan inhoud.
Paul D’hoore ontwikkelt websites en andere online toepassingen en beheert projecten in diezelfde context.

Als project manager / designer werkt Paul D’hoore sinds 2001 voor klanten van diverse omvang; van grote organisaties tot eenmanszaken en particulieren.

Paul D'hoore project manager designer portretfoto


Multi-disciplinair in de deelverzameling van design, brands, internet, strategie en inhoud. Een druk kruispunt waar ik ideeën, concepten, diensten en producten tot functioneel en duurzaam leven breng. Vormgeven.

Gepersonaliseerde realisaties, specifiek op maat van de behoeften van uw bedrijf en uw klanten.

Dit impliceert dat ik me beweeg in verschillende hoedanigheden, één of meerdere tegelijk, naargelang de aard van het project of opdracht. Hieronder een beknopte situering van de diensten die ik lever.


Diensten

Visual Identity – het volledige parcours, van logo tot … Bepaling van de richtlijnen, controle, bijsturing of radicale vernieuwing van uw visuele taal, bedrijfsidentiteit, huisstijl. Ontwerp tot en met productie.

Ontwerp & ontwikkeling van webtoepassingen – het volledige parcours, van analyse tot en met hosting en nazorg. Maatwerk tot op de pixel of middels courante pakketten (WordPress, Drupal, Joomla). Voor kleine tot large-scale webtoepassingen.

Functionele analyse – als brugpersoon tussen de opdrachtgever (business) enerzijds en het ontwikkelings-team anderzijds. Vertalen van complexe IT-behoeften tot functionale beschrijvingen, op een manier die voor alle partijen binnen een projectomgeving ondubbelzinnig begrijpelijk en verder bruikbaar is als referentie.

Opmaak, layout van presentaties, jaarverslagen, brochures, verpakkingen, … tot complete oplevering. Designer bij voorkeur in het kader van de opbouw van een visuele identiteit maar even goed in een bestaande merk-context. Vorm volgt functie.

Project management in het domein van IT-transformatie (change) en applicatie-ontwikkeling. Project manager volgens Prince2-principes, pragmatisch en met gezond verstand.

Toegepaste grafiek, schilderijen (vrij of in opdracht).


Deze portfolio toont een selectie van mijn grafisch werk uit de periode van 1995 tot nu. Grote web gerelateerde projecten worden verwezenlijkt onder het label DC-Projects.


Tarieven

Het overgrote deel van mijn diensten impliceert creatief werk en is bijgevolg niet zomaar te vertalen in tarieven of pakketten. Vanzelfsprekend wordt een opdracht vooraf zo precies als mogelijk ingeschat. Ook de mogelijke impact van het beoogde resultaat speelt een rol.


Samenwerken?

Geweldig! Contacteer me en ik neem zo snel mogelijk contact met u op.

hello@pauldhoore.com

0496-590-883


Huidige & gewezen klanten & werkgevers*

Fednot (Koninklijke Federatie van het Belgisch Notariaat)
Uitgeverij die Keure
Huis Empire
Aartsbisdom Mechelen
Uitgeverij Halewijn
Verfaillie Advocaten
Pwc*
Hockey Club Patria Aalst
Gantoise Hockey en Tennis Club
IBM*
Deviche
Cafmeyer Gallery
Netvision* / Ubizen*
Talint Tax & Legal Consultants
Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie
en nog enkele andere…


Linked In profiel Paul D’hoore


Mijn portfoliowebsite maakt gebruik van het Hamilton-thema door Anders Norén. Hosting door Combell.